• Dubbel glas

  Weet u het nog? Bloemen op de ramen? Vorst aan de binnenkant van de ruit? Dat is voorgoed verleden tijd. Uw raam kan nu zo goed worden geisoleerd dat het aan de buitenkant ijzig koud is en tegelijkertijd aan de binnenkant aangenaam warm

  Lees verder Neem contact op
 • Fotovoltaisch zonnepaneel

  Voor niets gaat de zon op. Uiteindelijk zijn alle duurzame energiebronnen terug te leiden naar de zon. Bij fotovoltaische zonnepanelen wordt de zonneenergie langs de kortste weg omgezet in elektrische energie. Met deze zonnestroom zijn goede rendementen te behalen.

  Lees verder Neem contact op
 • Dakisolatie

  Warmte stijgt op. Daarom is dakisolatie erg belangrijk. Ook in de zomer, dan staat de zon de hele dag op het dak te branden.

  Lees verder Neem contact op
 • Tochtstrippen

  Tocht is niet alleen een energieverslinder, het is ook oncomfortabel. Alle reden om tocht te lijf te gaan.

  Lees verder Neem contact op
 • Gevelisolatie

  Gevelisolatie van uw bedrijfspand of woning is van groot belang omdat de gevel een groot deel van de buitenschil vormt.

  Lees verder Neem contact op
 • Windenergie

  EnergieMinder kan u verscheidene kleine windmolens leveren. Maar als u rendabel wilt investeren dan raden wij u aan om een grote molen te plaatsen (80-120m) of te participeren in een windcollectief.

  Lees verder Neem contact op

MeerMetMinderOfferte Zonnepanelen

 

zonnepanelen  isolatie  zonnecollector  zonnestroom  energieadvies  zonnewarmte  solar  duurzaam  projecten  zonneboiler  Zwijndrecht  Hendrik-Ido-Ambacht  Dordrecht  Papendrecht  Alblasserdam  Heerjansdam  Barendrecht  Ridderkerk  Rijsoord