Wat EnergieMinder doet

EnergieMinder adviseert,  regisseert  en voert projecten uit. EnergieMinder bepaalt energielabels voor woningen en is daarvoor erkend EPA-adviseur. EnergieMinder is eveneens officieel Meer Met Minder-aanbieder. Meer comfort met minder energie.

Of het nu gaat om zonnepanelen, dak- wand- of vloerisolatie, warmtepompen, vernieuwing van uw CV-installatie, het aanleggen van een zonneboiler, het boren van een aardwarmtewisselaar, of alleen maar om grip te krijgen op uw energierekening…:

EnergieMinder heeft de kennis in huis om u te adviseren, alles voor u uit te rekenen, subsidieaanvragen voor te bereiden, fiscale en financiële gevolgen met u door te nemen en een plan op maat te maken voor uw specifieke situatie.

Daarna zijn wij u van dienst bij de daadwerkelijke realisatie van de plannen. Wij nemen projectverantwoordelijkheid, wij voeren de regie over alle activiteiten zorgen voor een goed en soepel verloop van het project.

Met een uitgebreide website brengt EnergieMinder u op energiebesparingideeën en wijst u de weg in het doolhof. Wij zijn niet bang om onze kennis met u te delen. Kennis die vaak enorm versnipperd is over bouwers, installateurs, fabrikanten en importeurs, wetenschap, fiscalisten, financiële experts en overheidsinstituten.